Woolloomooloo

Ennen tänne lopulliseen sijoituspaikkaani saapumistani vietin pari päivää Sydneyssä. Kaupungista ei minulla ollut minkäänlaisia odotuksia, onhan se kuitenkin kaupunki. Mielestäni kaikki kaupungit ovat kaikki samanlaisia (tunnustan junttiuteni). Suunnistaminen Sydneyssä oli aivan naurettavan helppoa. Osuin muun muassa oopperatalolle kaksi kertaa ihan vahingossa vaan. Oopperatalo ei sinänsä minua kiinnosta millään tavalla (kyllä, juntti), mutta pitihän siitä pakolliset turistiräpsyt saada.

IMG_6174

 

 

Ensimmäinen päivä meni aikalailla jetlag-meiningeissä. Aamupäivällä olo oli vielä ihan ok ja käytyäni nakkaamassa laukut hostelliini, lähdin kuljeskelemaan kaupungille. Melkein saman tien törmäsin paikalliseen puluun ja säikähdin aika perkeleesti. Tämä paikallinen pulu kun ei ole ihan mitään taskukokoa. Kuten alla olevasta kuvasta voitte huomata, kyseessä ei siis todellakaan ole mikään pulu, vaan kutsun sitä puluksi siksi, että niitä oli ihan joka paikassa. Kyllä siellä niitä ihan perinteisiäkin puluja toki oli.

IMG_6126

 

Ensimmäisenä päivänä sinniteltyäni koko päivän hereillä (jos ulkona penkeille torkahtelua ei lasketa) menin illalla onnellisena kahdeksalta nukkumaan. Tai no en niin onnellisena, sillä olin juuri kehittänyt pienen masennus-/itsesäälihetken, kun Canberran päässä eivät järjestelyt olleetkaan toimineet ihan odotetulla tavalla. Seuraavana päivänä olin kuitenkin taas lähestulkoon eufoorisissa fiiliksissä. Luultavasti ihan vain siksi, että hemmetti, minähän olen Australiassa.

IMG_6138

Hostelli oli kunnon reppureissaajamesta kaupunginosassa nimeltä Wolloomooloo. Illalla jotenkin ajauduttiin minun Walesilaisen huonekaverin kanssa porukkaan, joka oli lähdössä clubille nimeltään ”The Club”. Aika omaperäistä. Olutta saatiin hostellilla juoma-automaatista napin takaa, jossa luki ”Do not use”. Ei tainnut olla ihan kaikkien sääntöjen mukaista toimintaa. Clubi oli melkoisen fiini paikka, tulijat valokuvattiin ovella ja tarjoilijat työskentelivät cocktailmekoissa. Ja minä menin sinne tietenkin lenkkareilla.

bridge

Siellä ne tyypit käppäilee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6129

 

IMG_6154

IMG_6142

Australian vanhin puu kuulemma

 

2 vastausta artikkeliin ”Woolloomooloo

  1. laittelis äiskäkin viestiä. Skypellä vaan ei onnistu kun olen päivät töissä ja kun pääsen töistä niin sinä olet tietenkin jo tutumassa ainakin luulisin niin. No jos viikonloppuna tai lomalla viimeistään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *