Ilmoitusluontoista asiaa

Nyt kävi niin, että tietokoneeni näyttö sanoi itsensä irti, enkä näin ollen pysty päivittämään blogiani. Kännykällä kirjoittaminenkin onnistuisi, mutta on erittäin epämiellyttävää, sillä kerrallaan näkyy vain yksi rivi tekstistä. Lisäksi kaikki valmiiksi muokatut kuvani ovat tietysti koneella, joten en niihin käsiksi pääse. Siispä bloggaaminen jää nyt tauolle siksi aikaa, että saan koneen huoltoon.

Tällä hetkellä olen Melbournen lentokentällä. Siis yli 3000km etelämpänä kuin eilisessä sijaintipaikassani Cairnsissa. Lensin tänne jo eilen päivällä ja vietin illan kuljeskellen kaupungilla. Yöksi tulin takaisin lentokentälle, koska en raaskinut mennä hostelliin. Ihan mukavasti tuossa kovalle penkilläkin nukkui, mitä nyt heräili vähän väliä.

Seuraavat yöt tulen viettämään jälleen kerran teltassa – tai siis swagissa, eli yhden hengen teltassa. Suuntaan nimittäin Ulurulle (Ayer’s Rockille), jossa minut ottaa hellään huomaansa matkajärjestäjä nimeltä Rock Tour. Kolme päivää palloilen tuolla isolla kivellä ja Kata Tjutann kansallispuistossa, minkä jälkeen menen vielä Alice Springsiin muutamaksi päiväksi.

Sitten lennänkin Sydneyyn pariksi yöksi, jonka jälkeen koittaa kotimatka! Viikko enää siis Australiassa. Tunteet ovat ristiriitaiset. Toisaalta odotan innolla kotiin pääsyä, toisaalta tulee ikävä tätä maata ja ihmisiä. Eilen sanoin ensimmäiset hyvästit kahdelle roadtripin jäsenellemme ja oli haikeaa. Muut näen vielä Sydneyssä.

Voi olla, että kirjoittelen puhelimella kuulumisia paahtavasta keski-Australiasta (sääennuste lupailee +40 astetta tälle päivälle). Toisaalta voi olla, että en. Kuvat ovat kuitenkin minulle niin tärkeä osa blogiani, että niiden puuttuminen ei innosta kirjoittelemaankaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *